SKYLUX ACADEMIE

Er is reeds een groot aanzien voor de sportschool in Waregem, maar nu willen we nog een stapje verder gaan als sportclub.

Vooral dankzij de voortreffelijke samenwerking met Middenschool Groenhove, waar de leerlingen school lopen, bestaat het basketpakket uit

6 uur in de week.

  SKYLUX ACADEMIE | Basket Waregem

100% FOCUS OP JONG TALENT

SKYLUX ACADEMIE | Basket Waregem  zal voortaan enkel nog voorbehouden zijn voor jongens en meisjes die landelijke competitie spelen en bovendien met succes een selectieprocedure doorstaan. De lat komt duidelijk hoger te liggen omdat we tot een platform willen komen dat dit van de topsportschool benadert; met dat grote verschil dat bij ons alle niveau’s van het reguliere onderwijs mogelijk blijven. Geen afvlakking en eenzijdige specialisatie dus. We beseffen immers maar al te goed dat ouders, even zeer als wij trouwens, prioriteit blijven geven aan de studies.

De deelnemers aan de SKYLUX ACADEMIE blijven vrij in hun keuze van club, maar een beetje chauvinisme mag: nergens zit je zo goed als bij Basket Waregem en onze jeugdwerking G&V Basketball College.Wij richten ons tot alle graden van het middelbaar onderwijs.

Het is duidelijk dat Middenschool Groenhove zich samen met Basket Waregem meer dan ooit wil profileren als een heuse sportschool voor basketbal.

MEER INFO NODIG?

Neem contact…

Stuur een mailtje aan jeugdcoördinator Stijn